Category Archives: Lagi edan

Interlude

“If she’s amazing, she won’t be easy. If she’s easy, she won’t be amazing. If she’s worth it, you wont give up. If you give up, you’re not worthy. … Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.”
– Bob Marley

I got the quote from a friend’s facebook newsfeed.

It got me thinking, and then look around. Remembering people i’d given up, and gave up on me. Yet i’m still standing here, as unworthy as them. Searching for somebody worth fighting for, and not giving up.

*pinjem gambar dari sini


Addictive Distraction

Saya tau, seharusnya pada masa ini, fokus saya tertuju penuh pada tugas akhir. Deadline semakin dekat. Dan saya tidak mau bayar sekolah sendiri. Karena sekolah S2 ini sungguh mahal sekali.

Namun apa daya, saya hanya manusia biasa. Terkadang lena dan lupa oleh goda dunia. Sejak pertama mengenalnya, saya seperti tersihir dalam pesona yang tak terelakkan. Begitu kuat dan memikat. Membuat saya menginginkannya lagi, dan lagi dan lagi. Setiap hari.

Maaf mas-mas di luar sana, barangkali ada yang terlanjur merasa bersalah telah membuat saya merana. Yang saya maksud 9gag.

Dengan segala kerendahan hati, saya mohon.

Kembalikan jiwa saya..


Rrrriiiiiiiiiiinngg…!!

Hey… Thanx for calling.
Actually I’m kinda lost..
I don’t know where am i about right now..
So if you figure it out, would you mind telling me?
Just leave a message after the beep.
Thank you…

*beep*


100 Truths

Kali ini si didut yang bikin gara-gara. Tapi lumayan lah.. buat apdet daripada jadi blogger durhaka.

001. Real name ? Maria Ulfah
002. Like it? ? Hiya dong.. selalu membuat orang menerka-nerka :D
003. Nickname(s)? pha
004. Status ? Single available and looking. gyahahahaha…*iklan terselubung*
005. Zodiac sign ? Leo
006. Male or female ? Female
007. Elementary? SDN Bintoro VI Demak (yang sekarang uda almarhum hiks..)
008. Middle School ? SMP Al-Muayyad Surakarta
009. High School ? SMU Al-Muayyad Surakarta
010. Hair color ? Velvet Brown yang membuatku tampak seperti abis berjemur
011. Long or short ? Short
012. Eye color ? Dark Brown
013. Weight ? Terberat dalam sejarah kehidupanku hiks…
014. Height ? 160cm
015. Righty or lefty ? Righty
016. Loud or Quiet ? Quiet *kalem*. *dipentung* iya!! iya!! Loud!!
017. Sweats or Jeans ? Jeans
018. Phone or Camera ? Phone
019. Health freak ? A li’l bit
020. Piercings?? Three
021. Do you have a crush on someone? ? Mmmmmm…..
022. Eat or Drink ? Drink
023. Purse or Backpack ? Backpack rules!!
024. Tattoos ? Pengen yang temporary
025. Do You Like Yourself?? Definitely!!
026. Current worry?? You hehehe…. Lanjutkan membaca


Bertanya-tanya

which-way

Jika memang keduanya hal yang terpisah..
Ketika pertimbangan logika sudah terpenuhi, rasio tak mengelak, masihkah sensasi kembang api, kupu-kupu, dan warna-warni pelangi diperlukan??
Haruskah hadir keduanya, atau akal sehat saja sudah cukup??

*terinspirasi percakapan dari bandara, suatu sore dengan jeng piz*


My Wedding Song List

Gara2 baca postingan tentang Kahitna di blog sebelah, jadi inget buat bikin daftar tentang lagu-lagu yang gw ingin ada di pernikahan gw. Well… Gw emang belum tau kapan gw bakal nikah. Mempelai prianya siapa juga belum tau. Tapi ga ada salahnya kan kalo gw nyusun daftar lagunya duluan?

And here’s my list:

  1. Menikahimu – KAHITNA
  2. Kisah Romantis – GLENN FREDLY
  3. From This Moment On – SHANIA TWAIN
  4. At The Beginning – RICHARD MARX & DONNA LEWIS
  5. Akhirnya Ku Menemukanmu – NAFF
  6. Cinta Terakhir – ARI LASSO
  7. I’ve Finally Found Someone – BARBRA STREISAND & BRYAN ADAMS

Hmmm.. Apa lagi ya?? Tar kalo ada yang keinget gw tambah lagi deh. Ada yang mo menambahkan??

*gambar dipinjem dari sini


Hello

 Abis blogwalking ke blog ini kok lucu. Jadi pengen ngisi juga. Lagian emang lagi kangen ngisi Bulletin Board ga pentingnya Friendster. Tapi kalo ditaruh di sana pasti bakal kepotong. Ga tau kenapa Friendster sekarang pelit ngasi space buat bulbo, hampir tiap kali gw posting yang aga panjang selalu kepotong. Entah si Friendster yang motong ato emang kompi gw aja yang gak beres yak??

Ayo Pris, ngisi juga!! :D

RULES:
1. Put Your itunes, windows media player, winamp etc on Shuffle
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS
4. Put any comments in brackets after the song name
5. Tag some lucky people to spread the disease

If someone says “is this okay?” you say..
Bebas – Cokelat
[Anggap aja gapapa. “Bebas” aja kan??]

How would you describe yourself?
Elevation – U2
[High, higher than the sun..

Huahahaha…Dasar narsis kePeDean!!

What do you like in a guy/girl?
By Your Side – Sade
[Yang selalu bisa ada di sampingku kapanpun dibutuhkan kali ye?? Maksa ngepasin ama lagunya]

How do you feel today?
Animal Instinct – Cranberries
[Waduh!! Lagi liar dong. Rrrrrrrrrrr!!!!]

What is your life’s purpose?
Wannabe – Spice Girls
[..I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha!!..

Entah apapun itu maksudnya huahahaha]

What is your motto?
If I Never See Your Face Again – Maroon5
[..You say I’m not your type but I can make you sweat..

Huahahaha… Edan!!]

What do your friends think of you?
Camisado – Panic! At The Disco
[..No it’s not so pleasant, and it’s not so conventional
It sure as hell ain’t normal, But we deal, we deal..

Well maybe I am. Makasi kalian masi bisa nerima gw apa adanya]

What do you think of your parents?
Time To Dance – Panic! At The Disco
[Haduh!! Serasa jauh banget deh ini lagu ama ortu gw. Lagian kenapa PATD lagi yang keluar??]

What do you think about very often?
When You Say Nothing At All – Ronan Keating
[..The smile on your face lets me know that you need me
There’s a truth in your eyes sayin you’ll never leave me
The touch of your hands says you’ll catch me wherever I fall
You say it best when you say nothing at all..

Duh..Kok ya pas lagu ini :p]

What is 2 + 2?
The One – Backstreet Boys
[Well, I’m bad with numbers but I know that 2+2 is mathematically not one]

What do you think of your best friends?
I’ll Bet He Was Cool – Savage Garden
[Silakan GR wahai sobat-sobat gw tercintah..]

What do you think of the person you like?
Hatiku Terganggu – Glenn
[Iyaaaa!!!! Dia emang mengganggu hatikuuuuuww!!!]

What is your life story?
All’improvviso Amore – Josh Groban
[Haduh!! Gw ga ngerti artinya!!!]

What do you want to be when you grow up?
Mahasiswa Rantau – Pemuda Harapan Bangsa
[Huahahahha… Lagu yang aneh. Berarti kesampean dong. Gw kan merantau mulu. Tapi ga kayak yang diceritain ini lagu.]

What do you think of when you see the person you like?
What My Heart Wants to Say – Gareth Gates
[..If the words don’t come my way
Hope its still love
Hope it still shows
If the words don’t come my way
Hope you still know what my heart wants to say.. Iya bangeeeeeeeeeetttt!!!]

What will u dance to at ur wedding?
Lovecats – Paul Anka
[hmmm… Swing-nya asik-asik aja si buat nge-dance. But I don’t love cats]

What will they play at your funeral?
Don’t Cry For Me Argentina – Shirley
[Walah.. serasa jadi Evita Peron]

What is your hobby/interest?
Angel of Mine – Monica
[Huahahahahha….. I do have interest on my angel(s) *wink..wink..*]

What is your biggest fear?
Shut Up! – Black Eyed Peas
[Maklumlah..orang cerewet kan paling susah kalo disuru diem]

What is your biggest secret?
Space Cowboy – ‘Nsync
[Sebenernya gw makhluk dari planet laen yang dateng ke bumi untuk menyebarkan cinta dan perdamaian huahahha…. Maksa!!!]

What do you think of your friends?
Tak Takut! – D’ Cinnamons
[Mereka memang pemberani hehehe… Sopo sik kancane!!]

What will you post this as?
Hello – Evanescence
[Hello semuanya.. maap kali ini postingan ala Bulbonya pindah kesini]


Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 117 pengikut lainnya.